ФИКСИРАН ИНТЕРНЕТ ОТ КРАКРА НЕТ

В град Перник и селата Драгичево, Рударци, Кралев дол и Студена. Достъпът до Интернет чрез технологиите Ethernet и xPON ви позволява бързо да изтегляте големи файлове, да гледате онлайн филми и видеоклипове, да използвате видео комуникации без ограничения на трафика.

Ние предлагаме свързване достъп до световната мрежа по технологии:
      Ethernet е най-разпространената технология, която гарантира достъп до мрежата със скорост до 100 Mbps.
      xPON е модерна технология, която се използва най-често в частния сектор и в покрайнините на населените места и е най-малко уязвима към външни фактори сред оптичните технологии, която гарантира достъп до мрежата със скорост до 900 Mbps.

Предимства на услугата:
Печеливши промоционални оферти
Оптималното съотношение цена и качество
Статичен реален IP адрес
Неограничен трафик.
Техническа поддръжка и наблюдение на мрежата 24/7/365

 

 Tарифни планове

 

LAN Интернет:

Възможност за ползване на реален IP адрес на тарифите  Нет 25 и Нет 35.

Ако иматете и кабелна телевизия от нас пакетите Нет 25 и Нет 35 ползвате с 5 лв отстъпка. Съответно Нет 25 е на цена 20 лв. и Нет 35 е 30 лв.

Инсталационна такса: 10 лв. с ДДС

Оптичен Интернет:

   Влакно до вкъщи 

Всички тарифи на PON интернет имат възможност за ползване на реален IP адрес.

Ако имате и кабелна телевизия от нас пакетите PON 25 и PON 35 ползвате с 5 лв отстъпка. Съответно PON 25 е на цена 20 лв. и PON 35 е 30 лв.

Инсталационна такса: 15 лв с ДДС за услуга само интернет и 30 лв с ДДС за комбинирана услуга кабелна телевизия по PON технология. Инсталационната такса е валидна  за нов клиент. Превключване от LAN към PON е безплатно.

Действителната скорост на достъп до интернет ресурси може да варира и зависи от възможните ограничения на крайните ресурси, маршрутизирането на данни и възможностите на оборудването на абоната.

Акция:

Ползвай пакет Телевизия + Интернет и спести 5лв от месечната такса

(важи за НЕТ 25, НЕТ35, PON25, PON35)

 

Често задавани въпроси

Какво е PON?

 Това е пасивна оптична мрежа, която не се влияе от времевите условия ( дъжд и гръмотевици ) и електрозахранването. Оптичното влакно е директно до домът на клиента от нашият технически център и не минава през устройство зависимо от електрическата мрежа, което дава голямо качество и надеждност на връзката.

Какво да правим при проблем с интернета?

Проверете кабелите дали всичко е наред с тях и дали са включени, проверете също и захранването на всички устройства ( рутър, суич, медиа конвертор или ONU ). Последната стъпка е да се рестартира всичко от тока без да се пипат бутони по устройствата. И ако след това не се възстанови връзката непременно ни потърсете.

Уважаеми абонати! Моля, обърнете внимание: по време на гръмотевични бури, в резултат на електромагнитно излъчване от мълния, има вероятност от повреда на мрежовата карта на вашия компютър, Wi-Fi рутер и друго оборудване. За да предотвратите подобни случаи, ви съветваме да изключвате интернет кабела по време на гръмотевична буря. Кракра АД не носи отговорност за повреда на вашето оборудване в следствие на природни бедствия.

Свържете се с нас

Офис

Централен офис - пл. Кракра 1 - до входа на хотел "Струма"

Работно време

Делнични дни: 8:00ч. - 18:00ч.

Събота от 09:00 до 14:00 ч.

Телефон за връзка