За Нас

„Кракра“ АД е доставчик на телекомуникационни услуги за територията на Перник  и региона. Създадена е през 1992 година в резултат от сливането на независими оператори на кабелна телевизия в град Перник. 

През 90-те години на миналия век компанията активно изгражда собствени мрежи, разширява територията за предоставяне на кабелни телевизионни услуги. 

През 2008 година  телеком операторът „Кракра“ въвежда в търговска експлоатация пакет цифрова кабелна  телевизия и първи в района започва  излъчването на повече от 60 цифрови канала със свободен достъп, в т.ч. HD канали с висока разделителна способност.

Собственият телевизионен канал на компанията “ТВ Струма” информира за актуални местни новини и събития, излъчва развлекателни и образователни програми.

Нашата компания е с утвърдени позиции в бранша и постоянно повишава качеството на услугата и работи изключително в полза на своите клиенти.  Предлагаме интернет и телевизия с високо качество и реагираме бързо при възникнали проблеми. Заедно споделяме удоволствието от връзката със света!

Благодарни сме на всички наши партньори и клиенти за доверието и годините съвместна работа. 

„Кракра“ АД е вашият надежден партньор в света на съвременните телекомуникации.

Свържете се с нас

Офис

Централен офис - пл. Кракра 1 - до входа на хотел "Струма"

Работно време

Делнични дни: 8:00ч. - 18:00ч.

Събота от 09:00 до 14:00 ч.

Телефон за връзка